Första podden är ute!

Jag kunde inte ha önskat mig en bättre start på det här projektet. Först ut av alla kvinnor jag ska prata med i bastun är Ritza Papaconstantinou.
Ritza är programpresentatör och speaker på SVT – och en god vän till mig sen många år. Du har hört hennes röst. Hon speakar trailer på SVT och så är hon Kunskapskanalens förföriska, engagerade och personliga guide mellan alla program! Hon får dig att titta på sånt du aldrig trodde du skulle – med sin röst och sin personliga övertygelse.
Jag ville prata med Ritza om hur hon tänker om sitt jobb i offentligheten, om hennes passion för yrket och hur hennes liv präglats av att få barn som tonåring och vara ensamstående mamma till tre. Med Ritza kan man faktiskt prata om allt och egentligen borde vi göra en podd varje vecka för att få med allt hon har att berätta.
Lyssna på vårt samtal; det första av många med mig i bastun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *