Bedrägligt rus.

Ja, kanske är det bedrägligt, men det är väldigt behagligt att vara i flow. När det ringer folk och mejlen går varm, när jag dubbelbokar mig i almanackan och tackar ja till jobbluncher och spontana inbjudningar. När en regissör frågar om jag vill provfilma och en agent ger mig av sin tid. När jag skriver på manus till föreställningen som ska ha premiär i juli och scen efter scen växer fram. När jag får kontakt med människor som ger mig idéer och hjälper mig med fakta. När jag vrider och vänder på repliker och sätter ihop koreografier. När jag går på audition och gör en massa röstprover. Det är ju som att jobba. Allt flyter på och jag säger ja för att jag vill. Men, så frågar banken och min bokföringstjej hur mycket jag fakturerat den här månaden! Fan, att det alltid ska vara någon liten detalj som folk hänger upp sig på! Det går ju bra det här! Jag har egen firma, företagskonto, pensionssparar och betalar alla försäkringar. Enligt deklarationen gick firman bra förra året. Nu när jag inte har ett heltidsjobb vid sidan av ska det ju lyfta! Det är bedrägligt, för det är så jäkla roligt och min hjärna vill en massa igen. Jag får idéer och vågar agera på dem. Jag anmäler mig till kurser och ansöker om bidrag. Så, vad är det för detalj att haka upp sig på att jag måste fakturera också? Jag väntar med det till nästa månad.sommarbild
 

One thought on “Bedrägligt rus.

  1. Hej Justine
    Fint, nu har jag hittat hit.
    Ska kolla runt lite.
    Har du tid med den här också nu när du skriver 24 tim/dygn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *